DAMA CDMP Certificeringsevent

NIEUW: DAMA CDMP Certificeringsevent

Locatie: Connected Data Group, Culemborg.

Een aantal malen per jaar organiseren we het unieke DAMA CDMP Certificeringsevent waarbij je klassikaal het CDMP fundamentals of 1 van de 7 CDMP Specialist examen kunt maken, onder toezicht van onze gecertificeerde proctors.

Het arrangement bestaat uit een korte, online één-op één-sessie vooraf met onze gecertificeerde trainer om de laatste inhoudelijke vragen individueel te beantwoorden.

Na het klassikale examen is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een gezamenlijke lunch (bij ochtendexamen) of borrel met hapjes (bij middagexamen).

Indien je bij Connected Data Academy DAMA CDMP-trainingen hebt gevolgd, dan zijn er geen extra kosten verbonden aan het deelname aan het DAMA CDMP Certificeringsevent.

Certified Data Management Professional CDMP Certificeringsevent Culemborg

Connected Data Academy is geselecteerd partner van DAMA Nederland (DAMA NL, www.dama-nl.org) voor individuele CDMP certificering en voor proctoring van de klassikale CDMP certificering.

Locatie:
Connected Data Group, Culemborg
   
Duur:
Klassikaal examen – 1 dagdeel

Kosten CDMP Certificering:
450,00 euro excl. BTW

Deze kosten inbegrepen bij onze DAMA CDMP-trainingen.

Maximaal aantal deelnemers:
15

Dit event heeft startgarantie!

Cluster:
Management & Governance

DAMA CDMP Certificeringsevent:
–  12 december 2023 (middag)
–  26 februari 2024 (middag)
–  13 mei 2024 (middag)
–  15 juli 2024 (middag)

Meer weten?
Neem contact met ons op! 

Voor wie is het Certificeringsevent bedoeld?

Dit DAMA CDMP Certificeringsevent is toegankelijk voor iedereen die een DAMA CDMP-examen wil doen.

Wij bieden alle examens aan tijdens het klassikale DAMA CDMP Certificeringsevent:
– DAMA CDMP Data Management Fundamentals;
– DAMA CDMP Specialist Data Modelling & Design;
– DAMA CDMP Specialist Metadata;
– DAMA CDMP Specialist Data Quality;
– DAMA CDMP Specialist Data Governance;
– DAMA CDMP Specialist Datawarehousing & Business Intelligence;
– DAMA CDMP Specialist Reference & Master Data Management;
– DAMA CDMP Specialist Data Integration & Interoperability.

Hoe werkt het?
Enkele dagen voorafgaand aan het examen wordt er, optioneel en na overleg, met de deelnemers nog een korte, online één-op één-sessie met de trainer ingepland om de laatste inhoudelijke vragen individueel te beantwoorden.

Alle details worden voorafgaand aan het examen met de deelnemers gedeeld en afgestemd.

Zelf meenemen:

  • Je eigen DAMA DMBOK-boek (Engelse Versie, 2e druk), fysiek OF digitaal;
  • Laptop met oplader.
  • Ontvangst en voorbereiding;
  • Examen (110 minuten indien je niet Native Engels spreekt);
  • Afronding met lunch of borrel.

Proctors

Het (Engelstalige) examen wordt officieel door DAMA International, via een online beveiligde examen-omgeving, op locatie afgenomen onder supervisie van een geautoriseerde DAMA International proctor van Connected Data Group.

Examen & Certificering

Het Engelstalige, open boek* examen is ontwikkeld door DAMA International.

Je dient het examen, dat bestaat uit 100 Multiple Choice vragen, binnen 90 minuten af te ronden. De minimale score om te slagen is 60%. Wanneer Engels niet je moedertaal is, krijg je 20 minuten extra tijd. Ter voorbereiding worden er oefenexamens beschikbaar gesteld welke onbeperkt gebruikt kunnen worden tot aan het examen.

Badges & Certificaten
Als je voor het DAMA CDMP Data Management Fundamentals examen slaagt met een score van tenminste 60%, ontvang je automatisch een Associate Badge en Certificaat.

Als je een score van meer dan 70% bereikt, kun je in aanmerking komen voor de status CDMP-Practitioner. Practitioners hebben naast 2-10 jaar ‘Industry Experience’ ook 2 specialistische examens afgelegd met eveneens een score van tenminste 70%.

Om CDMP-Master te worden heb je een score van tenminste 80% nodig voor zowel het het Data Management Fundamentals examen als 2 specialistische examen. Daarnaast geldt dat er minimaal 10 jaar ervaring is vereist.

Herexamen
Wanneer het resultaat onvoldoende is, of wanneer een hoger resultaat gewenst is, kan er een herexamen worden aangevraagd. Een herexamen kost 275,- Euro (Excl. BTW) en kan in overleg ingepland worden.

DAMA International levert de examens en houdt de status bij van gecertificeerde professionals. De certificering is 3 jaar geldig.

*DAMA-DMBoK2 boek
Het DAMA-DMBoK2 boek wordt tijdens onze DAMA CDMP Data Management Fundamentals training aan de deelnemers verstrekt en vormt in samenhang met de training de basis voor de voorbereiding op het examen.

Inschrijfformulier Certified Data Management Professional (CDMP) Examen

Selecteer hier je gewenste DAMA CDMP Examen

We nemen contact met je op om een online één-op-één-sessie met een gecertificeerde trainer in te plannen.

DEELNEMER

Voorwaarden

12 + 14 =

*Voorwaarden

Annulering door Connected Data Group: Connected Data Group zal alles in het werk stellen om trainingen doorgang te laten vinden maar behoudt zich het recht voor om trainingen op elk moment te annuleren. Connected Data Group is niet verantwoordelijk voor door de cliënt gemaakte kosten als gevolg van de verschuiving of annulering van de training. Als een training door Connected Data Group is geannuleerd zal de cliënt de mogelijkheid geboden worden om de boeking naar een andere training over te zetten of het reeds betaalde cursusgeld geretourneerd te krijgen.

Annulering door opdrachtgever: Annulering is mogelijk tot uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de training, daarna is het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering tot 20 werkdagen voor aanvang worden geen kosten in rekening gebracht, in alle andere gevallen is 50% van het inschrijfgeld verschuldigd. Annulering dient altijd schriftelijk plaats te vinden. De cursist heeft na tekenen 7 dagen bedenktijd en kan zonder kosten annuleren vermits de training niet is afgenomen in deze periode.

Afrekening en facturatie: Tenzij anders overeengekomen en vermeld als betalingsconditie geldt dat facturatie van het totaalbedrag voor de training plaats vindt na boeking. Betaling van het volledige factuurbedrag dient uiterlijk 15 werkdagen voor aanvang van de training te zijn voldaan. Connected Data Group behoudt zich het recht voor om deelname aan de opleiding te weigeren indien de factuur niet tijdig is voldaan. Bij verzending van dit formulier bestelt u de betreffende opleiding. Er geldt een bedenktermijn van veertien dagen
Voor de overige voorwaarden hanteert Connected Data Group de algemene voorwaarden van FENIT (Gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 3 juni 2003 onder nummer 60/2003)

Druk- en zetfouten voorbehouden.

Connected Data Academy | www.connecteddataacademy.com

OOK IN-COMPANY!

Onze trainingen zijn ook in-company uit te voeren, naar wens aangepast op je specifieke vragen!