Over ons

v.l.n.r.: Erik Fransen, Philip du Maine, Fiona Bambacht, Antoine Stelma, zittend Ferry Eijgel en Jolanda van Gilst

 

ons verhaal

connecteddataacademy is onderdeel van connecteddatagroup en helpt Data & Analytics Professionals bij het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden.

Wij ontwikkelen daarvoor opleidingen, trainingen, cursussen en uitgebreide programma’s-op-maat op het gebied van Business Intelligence, Data Science, Moderne Data Architectuur, Data Management en Data Modellering.

We leiden professionals en complete teams naar behoefte op in strategievorming, analyse, ontwerp, implementatie en beheer van Data & Analytics architecturen en toepassingen.

ons doel

Wij willen jouw Data & Analytics werk plezieriger en effectiever maken door het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige, actuele en praktijkgerichte opleidingen waarin we een stevig theoretisch fundament combineren met praktijkgerichte workshops en hand-on-labs.

onze docenten

Onze docenten zijn stuk voor stuk expert in hun vakgebied. Zij dragen hun jarenlange ervaring als consultant over in de vorm van theorie en best practices. Zowel in open rooster als via maatwerk of in-company: altijd pragmatisch, inspirerend, resultaatgericht en met ruimte voor overleg met elkaar.

ons kernteam 

Als netwerkorganisatie werken we intensief samen met onze partnerbedrijven, tool-leveranciers en een selecte groep hooggekwalificeerde professionals bij het uitvoeren en up-to-date houden van het opleidingenaanbod.

Ben je benieuwd naar de docenten binnen ons het kernteam? Kijk dan snel verder;

OOK IN-COMPANY!

Wanneer er meerdere collega's zijn met dezelfde leerdoelen bieden we je graag een in-company (maatwerk) training aan.