Dé opleider voor Data & Analytics professionals

Ons verhaal

Connected Data Academy is onderdeel van Connected Data Group, een Open Line bedrijf en helpt Data & Analytics Professionals bij het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden.

Wij ontwikkelen daarvoor opleidingen, trainingen, cursussen en uitgebreide programma’s-op-maat op het gebied van Business Intelligence, Data Science, Moderne Data Architectuur, Data Management en Data Modellering.

Wij zijn gespecialiseerd in DAMA CDMP DMBoK training en certificering.

We leiden professionals en complete teams naar behoefte op in strategievorming, analyse, ontwerp, implementatie en beheer van Data & Analytics architecturen en toepassingen.

ons doel

Wij willen jouw Data & Analytics werk plezieriger en effectiever maken door het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige, actuele en praktijkgerichte opleidingen waarin we een stevig theoretisch fundament combineren met praktijkgerichte workshops en hand-on-labs.

onze trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk expert in hun vakgebied. Zij dragen hun jarenlange ervaring als consultant over in de vorm van theorie en best practices. Zowel in open rooster als via maatwerk of in-company: altijd pragmatisch, inspirerend, resultaatgericht en met ruimte voor overleg met elkaar.

ons kernteam 

Als netwerkorganisatie werken we intensief samen met onze partnerbedrijven, tool-leveranciers en een selecte groep hooggekwalificeerde professionals bij het uitvoeren en up-to-date houden van het opleidingenaanbod.

OOK IN-COMPANY!

Onze trainingen zijn ook in-company uit te voeren, naar wens aangepast op je specifieke vragen!