CDMP DAMA Data Management Fundamentals en Specialist trainingen

Certified Data Management Professional (CDMP)
Data Management Fundamentals & Specialist certificering

 

Wij leveren een compleet aanbod van trainingen inclusief voorbereiding op het DAMA Data Management Fundamentals examen en alle Specialist examens van DAMA International.

Bereik het level CDMP Practitioner of CDMP Master middels twee aanvullende Specialist examens en creëer een unieke en exclusieve positie voor jezelf in de markt!

De 1-daagse Specialist trainingen zijn ook afzonderlijk af te nemen inclusief examen. Je kunt naar wens meerdere Specialist trainingen en examens combineren.

Wij regelen de aankoop van examens en verzorgen in aanloop naar het examen individuele sparsessies met de cursisten om optimaal te presteren op het examen. Daarnaast bevatten alle trainingen oefeningen met vragen die representatief zijn voor het examen. Het examen wordt op onze opleidingslocatie in Culemborg afgenomen door onze geaccrediteerde proctors.

Nieuw: DAMA CDMP certificeringstrack met korting!
De 3-daagse training en certificering Data Management Fundamentals is ook te combineren met 2 specialist trainingen en certificeringen via ons unieke DAMA CDMP certificeringstrack tegen een aantrekkelijke korting. Hiermee bereik je bij een score van resp. 70% en 80% het exclusieve level CDMP Practitioner of CDMP Master.

Selecteer hiervoor op de inschrijvingspagina van CDMP Data Management Fundamentals de 2 gewenste specialties.

Wil je eerst meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! We helpen je graag.

 

CDMP Data Management Fundamentals
Training en certificering

CDMP Specialist
Training en certificering

OOK IN-COMPANY!

Onze trainingen zijn ook in-company uit te voeren, naar wens aangepast op je specifieke vragen!