CDVDM Recertification Class

EXCLUSIEF GENESEE ACADEMY SEMINAR

Dit is de hercertificatie-cursus voor Certified Data Vault Data Modelers (CDVDM’ers). De interval voor hercertificatie is 2 jaar.

* Connected Data Academy verzorgt, sinds 2009, als volwaardige partner van Genesee Academy de certificering in Nederland en België.

Duur:
1 Dag Online (10.00 – 15.00)

Kosten:
€ 425,00 excl. BTW

Deelnemers:
6-12

Cluster:
Data Modelleren

Uitvoering:  
In overleg in te plannen. Neem gerust contact met ons op.

Algemeen

De GA Certified Data Vault Data Modeler-titel vereist een tweejaarlijkse hercertificering om ervoor te zorgen dat alle CDVDM-beoefenaars op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de ruimte voor data-vault en ensemble-modellering. Deze hercertificering omvat een halve dag aan lezingen, presentaties en discussies, gevolgd door een online hercertificering.

De lessen worden online gehouden via ons PodClass-protocol en omvatten alle materialen vóór de cursor, klassenvoorstellingen en oefeningen, en de hercertificatiebeoordeling.

Programma

De CDVDM-hercertificering training omvat vijf onderdelen:

A. Cath up / Bijpraten
B) De nieuwste updates voor Data Vault Modeling en ELM
C) Presentatie
D) Vragen & Antwoorden / Discussies 
E) Online assesment van 30 minute

Onze opleidingen worden uitgevoerd door ervaren docenten die hun sporen in de adviespraktijk verdiend hebben.

Docenten

  • Antoine Stelma
  • Hans Hultgren
  • Remco Broekmans

 

 

connecteddataacedemy is een Authorised Training Partner van Genesee Academy (GA).

Genesee Academy is the certifying entity for the Data Vault modeling approach. With over 600 Data Vault certifications issued to date including the Certified Data Vault Data Modeler (CDVDM) and the Certified Data Vault. Genesee Academy provides world class DWBI training from the Enterprise Data Warehouse (EDW) to Business Intelligence with the latest on multi-structured data, enterprise integration, big data, information visualization, DW2.0 with Bill Inmon, hyper-agility and Agile Data Warehousing.

Certified Data Vault Data Modeler is een GA seminar: programma, online lessen en cursusmateriaal zijn eigendom van GA.

Inschrijfformulier Recertification Class CDVDM

Datum & locatie

Voorwaarden

4 + 14 =

*Voorwaarden

Door het opsturen van dit formulier meldt u zich formeel aan voor een opleiding of cursus. Wij reserveren direct een plaats voor u in de door u bestelde opleiding of cursus. Binnen één werkdag ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en een factuur. Uw inschrijving is pas definitief nadat wij van u een ondertekende bevestiging van inschrijving hebben ontvangen en de factuur betaald is. Vanaf de bevestiging van uw aanmelding heeft u veertien dagen de tijd om uw inschrijving te wijzigen of ongedaan te maken.

Mocht u bij het verzenden van dit formulier tegen (technische) problemen aanlopen, verzoeken wij u uw gegevens in een mail te zetten en deze te versturen naar: academy@connecteddatagroup.com.

OOK IN COMPANY

Wanneer er meerdere collega's zijn met dezelfde leerdoelen bieden we je graag een in-company (maatwerk) training aan.