De herziene editie van DAMA-DMBOK2 bevat verschillende updates die de algehele leeservaring verbeteren en een consistentere en nauwkeurigere bron vormen voor professionals in gegevensbeheer.

De belangrijkste verbeteringen in de herziene editie zijn onder andere:

  • Consistentie in terminologie en acroniemen: In het hele boek zijn termen en acroniemen gestandaardiseerd om een consistent taalgebruik te garanderen voor een beter begrip.
  • Typos en fouten in figuren hersteld: We hebben verschillende typefouten en fouten in de figuren in alle hoofdstukken gecorrigeerd, waardoor de besproken concepten visueel nauwkeuriger worden weergegeven.
    Herziene context diagrammen: De 12 context diagrammen zijn zorgvuldig herzien en we hebben hun consistentie met de inhoud van de corresponderende hoofdstukken verbeterd.
  • Verbeteringen in hoofdstuk datakwaliteit: De structuur van het hoofdstuk over datakwaliteit is verfijnd en we hebben een bijlage toegevoegd om meer inzicht en verduidelijking te geven over belangrijke concepten.

❗️Let op: vanaf oktober is deze herziene versie de basis voor alle CDMP-certificeringen!

❗️De herziene versie is vanaf heden beschikbaar en wordt als onderdeel van de CDMP trainingen bij Connected Data Academy, een Open Line bedrijf vanaf 1 oktober standaard meegeleverd.

❗️Indien de herziene versie wordt besteld tussen april 24 en oktober 24 en je schrijft in je in voor een CDMP examen, dan krijg je van DAMA International de PDF-versie van V2 gratis erbij.

❗️Dit is ook het geval als je via Connected Data Academy, een Open Line bedrijf CDMP training volgt of gaat volgen en wij de inschrijving van het examen voor je verzorgen.

Link naar Connected Data Academy CDMP programma: https://lnkd.in/gsBkze52

Link naar DAMA I:https://lnkd.in/gQjpHfBy