Met trots feliciteren wij maar liefst dertien cursisten omdat ze geslaagd zijn voor hun DAMA CDMP certificering op 26 februari jl.

Deze toegewijde dataprofessionals hebben hard gewerkt om hun kennis en vaardigheden op het gebied van datamanagement te vergroten.

Maar dat is nog niet alles!

We zijn ook verheugd te kunnen melden dat twee deelnemers geslaagd voor het door hen gekozen CDMP Specialist examen dat nodig is om het Practitioner- en Master Niveau te bereiken. Zij hebben zich ontwikkeld tot experts in datamanagement via de Specialties Data Governance en Data Integration & Interoperability.

Connected Data Academy, een Open Line bedrijf is al jaren actief met DAMA CDMP trainingen en certificering en we hebben een compleet trainingsprogramma inclusief klassikale examinering. We bieden onze programma’s ook in-company aan.

De actuele kalender met onze DAMA CDMP Fundamentals en Specialist opleidingen en on-site certificeringsevents vind je hier: https://connecteddataacademy.com/opleidingskalender/

☎️ Je kunt voor vragen en informatie altijd contact opnemen met academy@connecteddatagroup.nl, bellen naar 0345 – 228 592 of vul het contactformulier op onze website in: https://connecteddataacademy.com/contact/. We nemen graag de tijd voor je.