Machine Learning in Python

EXCLUSIEVE PARTNERTRAINING

Deze cursus introduceert de toepassing van Data Mining en Machine-Learning in Python.

*Connected Data Academy is sinds 2019 een volwaardig partner van StatSoft en biedt via haar Academy een selectie van Data & Analytics trainingen aan.

Duur:
2 dagen online (09.30-17.00 uur)

Kosten:
€ 1.600,00 excl. BTW

Deelnemers:
6-12

Voertaal:
Engels

Cluster:
Data Science & Big Data
Data & Analytics Tools

Uitvoering:  
In overleg in te plannen. Neem alvast contact met ons op.

Algemeen

Deze cursus geeft inzicht in de algemene Machine Learning-methoden en hun mogelijke toepassingen voor data-analyse en -prognose met behulp van Python.

Resultaten na afloop
De deelnemers krijgen een overzicht van de belangrijkste procedures en leren hoe ze modellen kunnen opzetten, valideren en toepassen op nieuwe data met behulp van het Python-pakket ‘scikit-learn’.

Doelgroep 
Deze cursus is gericht op projectmanagers en gekwalificeerde specialisten in service- of industriële bedrijven die grote en heterogene datasets willen evalueren met moderne Data Science-methoden.

Gewenste voorkennis
Om optimaal van de training te kunnen profiteren, moeten de deelnemers de cursus ‘Introductie tot Data-Science met Python’ hebben gevolgd en basiskennis hebben in statistiek.

Aanvullende cursussen:
Verdere cursussen in de Python-omgeving zijn momenteel in ontwikkeling. Neem gerust contact met ons op als je geïnteresseerd bent in een specifiek onderwerp.

Programma

Onze Python trainingen worden op een interactieve manier gegeven om de deelnemers in staat te stellen de verschillende methoden en procedures direct te verkennen.

Bovendien zal elke sectie gevolgd worden door een Hands-on-Lab om de verworven kennis toepassingsgericht te verdiepen. Hiervoor worden algemeen begrijpelijke datasets uit verschillende toepassingsgebieden als voorbeeld ingezet.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Algemeen paradigma voor de toepassing van Machine-Learning
 • Voorverwerking van gegevens
 • Voorselectie van relevante functie (Functieselectie)
 • Uitleg en modellering van verschillende Machine Learning methoden.
  • Decision Tree-methoden
  • Regressies,
  • Support Vector machines,
  • Kunstmatige neurale netwerken
 • Model validatie, vergelijking en optimalisatie
 • Modelgebruik in de praktijk (implementatie)

Onze opleidingen worden uitgevoerd door ervaren docenten van onze partnerorganisatie StatSoft, die hun sporen in de adviespraktijk verdiend hebben.

 

 

Statsoft Europe is gespecialiseerd in Advanced Data Science en levert via connecteddatagroup een breed scala aan trainingen. Het aanbod varieert van Statistica-trainingen tot geavanceerde Data Science programma’s op maat.

Machine Learning in Python is een volledig StatSoft trainingsprogramma, lessen en cursusmateriaal zijn eigendom van StatSoft GmbH

Inschrijfformulier Machine Learning in Python

Datum & locatie

Voorwaarden

10 + 10 =

*Voorwaarden

Door het opsturen van dit formulier meldt u zich formeel aan voor een opleiding of cursus. Wij reserveren direct een plaats voor u in de door u bestelde opleiding of cursus. Binnen één werkdag ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en een factuur. Uw inschrijving is pas definitief nadat wij van u een ondertekende bevestiging van inschrijving hebben ontvangen en de factuur betaald is. Vanaf de bevestiging van uw aanmelding heeft u veertien dagen de tijd om uw inschrijving te wijzigen of ongedaan te maken.

Mocht u bij het verzenden van dit formulier tegen (technische) problemen aanlopen, verzoeken wij u uw gegevens in een mail te zetten en deze te versturen naar: academy@connecteddatagroup.com.

OOK IN COMPANY

Wanneer er meerdere collega's zijn met dezelfde leerdoelen bieden we je graag een in-company (maatwerk) training aan.