ELM Business Mapping Introduction

EXCLUSIEF GENESEE ACADEMY SEMINAR

Dit is de workshop business mapping voor het Ensemble Logical Model (ELM).

* Connected Data Academy verzorgt, sinds 2009, als volwaardige partner van Genesee Academy de (gecertificeerde) Data Vault trainingen in Nederland en België.

Duur:
0,5 Dag Online (13.00 – 17.00)

Kosten:
€ 495,00 excl. BTW

Deelnemers:
6-25

Cluster:
Data Modelleren

Uitvoering:  
25 Augustus 2021

Algemeen

Deze training introduceert de Ensemble Artifacts die u kunt gebruiken om in een organisatie op een gestructureerde en gedocumenteerde wijze te komen tot een Ensemble Logical Model. Deze kan op zijn beurt weer als basis dienen voor een agile en adaptable data opslag (bijvoorbeeld een Data Vault) die de business en business processen weergeeft.

Na het volgen van deze training zijn deelnemers in staat om op een succesvolle manier bij te dragen aan workshops met Business en IT deelnemers om de informatie in de organisatie en haar processen te kunnen mappen in een Ensemble Logical Model.

 

Deze training is prima te combineren met Data Vault ELM Modeling Introductie!

 

Programma

De ELM Business Mapping Workshop is een interactieve workshop training en behandelt alle onderdelen om de informatie in de organisatie en haar processen te kunnen ‘mappen’ in een Ensemble Logical Model. Zowel vanuit het oogpunt van Business als IT.

 

Onze opleidingen worden uitgevoerd door ervaren docenten die hun sporen in de adviespraktijk verdiend hebben.

Docenten

  • Antoine Stelma
  • Hans Hultgren
  • Remco Broekmans

 

 

connecteddataacedemy is een Authorised Training Partner van Genesee Academy (GA).

Genesee Academy is the certifying entity for the Data Vault modeling approach. With over 600 Data Vault certifications issued to date including the Certified Data Vault Data Modeler (CDVDM) and the Certified Data Vault. Genesee Academy provides world class DWBI training from the Enterprise Data Warehouse (EDW) to Business Intelligence with the latest on multi-structured data, enterprise integration, big data, information visualization, DW2.0 with Bill Inmon, hyper-agility and Agile Data Warehousing.

Certified Data Vault Data Modeler is een GA seminar: programma, online lessen en cursusmateriaal zijn eigendom van GA.

Inschrijfformulier ELM Business Mapping Introduction Workshop

Datum & locatie

Voorwaarden

12 + 6 =

*Voorwaarden

Door het opsturen van dit formulier meldt u zich formeel aan voor een opleiding of cursus. Wij reserveren direct een plaats voor u in de door u bestelde opleiding of cursus. Binnen één werkdag ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en een factuur. Uw inschrijving is pas definitief nadat wij van u een ondertekende bevestiging van inschrijving hebben ontvangen en de factuur betaald is. Vanaf de bevestiging van uw aanmelding heeft u veertien dagen de tijd om uw inschrijving te wijzigen of ongedaan te maken.

Mocht u bij het verzenden van dit formulier tegen (technische) problemen aanlopen, verzoeken wij u uw gegevens in een mail te zetten en deze te versturen naar: academy@connecteddatagroup.com.

OOK IN COMPANY

Wanneer er meerdere collega's zijn met dezelfde leerdoelen bieden we je graag een in-company (maatwerk) training aan.