Datawarehousing Advanced

Ken je de Essentials van datawarehousing inmiddels?

Met de Advanced cursus kun je je inhoudelijk verdiepen en verbreden.

Duur:
1 dag

Kosten:
€ 590,00 excl. BTW

Deelnemers:
4-12

Cluster:
Business Intelligence & Data Warehousing

Uitvoering:   
In overleg in te plannen.
Neem alvast
contact met ons op.

  Algemeen

  Je houdt je bezig met het verzamelen van data? Dan kom je al snel uit bij het in gebruik nemen van een datawarehouse. Bij het opslaan van alle benodigde gegevens spelen vele zaken een rol waaraan je wilt voldoen zoals auditeerbaarheid, je historische data (geweten) en het combineren van gestructureerde en ongestructureerde gegevens. Leer binnen 1 dag alle aspecten die hierbij komen kijken.

  Je resultaten na Datawarehousing Advanced:

  • Je begrijpt de definities en terminologie binnen het vakgebied datawarehousing
  • Je hebt inzicht in de verschillende actuele concepten van het datawarehouse en modelleringsvarianten
  • Je kent de randvoorwaarden die nodig zijn om datawarehousing toe te passen

   

  Programma

  Waar moet je op letten en aan voldoen bij het opslaan en integreren van de benodigde gegevens in je datawarehouse? Door je tijdens de cursus handvatten te geven kun je zelfverzekerd aan de slag met het opzetten van het datawarehouse binnen je organisatie.

  Onderwerpen die aan bod komen:

  • Het Datawarehouse: overzicht
  • Het Datawarehouse: de lagenarchitectuur
  • Dimensies en Feiten
  • Data Vault en Ensemble Logical Modeling
  • Auditeerbaarheid
  • De laadstromen
  • Historie
  • Omgaan met ongestructureerde data en Big Data
  • Semantische lagen en de rol van Datavirtualisatie

  Onze opleidingen worden uitgevoerd door ervaren docenten die hun sporen in de adviespraktijk verdiend hebben.

   

  Docenten

  • Antoine Stelma
  • Jolanda van Gilst

  Inschrijfformulier Datawarehousing Advanced

  DEELNEMER

  FACTUURADRES

  OPMERKINGEN

  Voorwaarden

  4 + 14 =

  *Voorwaarden

  Annulering door Connected Data Group: Connected Data Group zal alles in het werk stellen om trainingen doorgang te laten vinden maar behoudt zich het recht voor om trainingen op elk moment te annuleren. Connected Data Group is niet verantwoordelijk voor door de cliënt gemaakte kosten als gevolg van de verschuiving of annulering van de training. Als een training door Connected Data Group is geannuleerd zal de cliënt de mogelijkheid geboden worden om de boeking naar een andere training over te zetten of het reeds betaalde cursusgeld geretourneerd te krijgen.

  Annulering door opdrachtgever: Annulering is mogelijk tot uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de training, daarna is het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering tot 20 werkdagen voor aanvang worden geen kosten in rekening gebracht, in alle andere gevallen is 50% van het inschrijfgeld verschuldigd. Annulering dient altijd schriftelijk plaats te vinden. De cursist heeft na tekenen 7 dagen bedenktijd en kan zonder kosten annuleren vermits de training niet is afgenomen in deze periode.

  Afrekening en facturatie: Tenzij anders overeengekomen en vermeld als betalingsconditie geldt dat facturatie van het totaalbedrag voor de training plaats vindt na boeking. Betaling van het volledige factuurbedrag dient uiterlijk 15 werkdagen voor aanvang van de training te zijn voldaan. Connected Data Group behoudt zich het recht voor om deelname aan de opleiding te weigeren indien de factuur niet tijdig is voldaan. Bij verzending van dit formulier bestelt u de betreffende opleiding. Er geldt een bedenktermijn van veertien dagen
  Voor de overige voorwaarden hanteert Connected Data Group de algemene voorwaarden van FENIT (Gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 3 juni 2003 onder nummer 60/2003)

  Druk- en zetfouten voorbehouden.

  Connected Data Academy | www.connecteddataacademy.com

  OOK IN-COMPANY!

  Onze trainingen zijn ook in-company uit te voeren, naar wens aangepast op je specifieke vragen!