Data Science in Python Essentials

EXCLUSIEVE PARTNERTRAINING

Het doel van deze cursus is het leren van de basisconcepten van Data Analysis in Python. 

*Connected Data Academy is sinds 2019 een volwaardig partner van StatSoft en biedt via haar Academy een selectie van Data & Analytics trainingen aan.

Duur:
2 dagen online (09.30-17.00 uur)

Kosten:
€ 1.040,00 excl. BTW

Deelnemers:
6-12

Voertaal:
Engels

Cluster:
Data Science & Big Data
Data & Analytics Tools

Uitvoering:  
In overleg in te plannen. Neem alvast contact met ons op.

Algemeen

Deze cursus bestaat uit een uitleg van de onderwerpen, evenals de presentatie van verschillende voorbeelden. De trainingsvoorbeelden worden gebruikt als oefening om alle onderwerpen verder te begrijpen.

Je resultaten na afloop
De deelnemers krijgen een overzicht én een systematische introductie van de belangrijkste softwarepakketten voor Python in de Data Science-omgeving.

Doelgroep
Deze cursus is gericht op alle gebruikers die geïnteresseerd zijn in het gebruik van Python voor Data Analyse

Gewenste voorkennis
Om optimaal gebruik te kunnen maken van de training moeten de deelnemers vertrouwd zijn met de basisconcepten van programmeertalen (gegevenstypen, variabelen, functies) en basiskennis hebben in statistische concepten.

Aanvullende cursussen:
Verdere cursussen in de Python-omgeving zijn momenteel in ontwikkeling. Neem gerust contact met ons op als je geïnteresseerd bent in een specifiek onderwerp.

Programma

In deze cursus worden de softwarepakketten die Python uitbreiden naar een compleet Data Analysis platform systematisch geïntroduceerd. De basisconcepten van datastructuren en databeheer worden onderwezen met het Python-pakket Pandas. De creatie van basis- en geavanceerde plotmogelijkheden met behulp van de plotpakketten Matplotlib en Seaborn worden gepresenteerd. Concepten van basis statistische technieken en Data Mining worden gepresenteerd met behulp van het Scikit-Learn-pakket.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Overzicht: Python Basics
 • Overzicht van de Python Software pakketten in de Data Science omgeving
 • Data importeren en exporteren
 • Data Management & Data Cleaning
 • Maken van plots
  • Histogram
  • Lijnplot
  • Scatter Plot
  • Box Plot
 • Aanpassen van plots & Combineren van plots
 • Analytische technieken
  • Regressie
  • Clustering,
  • Classificatie

Onze opleidingen worden uitgevoerd door ervaren docenten van onze partnerorganisatie StatSoft, die hun sporen in de adviespraktijk verdiend hebben.

 

Statsoft Europe is gespecialiseerd in Advanced Data Science en levert via connecteddatagroup een breed scala aan trainingen. Het aanbod varieert van Statistica-trainingen tot geavanceerde Data Science programma’s op maat.

Introductie in Data Sciene met Python is een volledig StatSoft trainingsprogramma, lessen en cursusmateriaal zijn eigendom van StatSoft GmbH

Inschrijfformulier Data Science in Python Essentials

Datum & locatie

Voorwaarden

11 + 10 =

*Voorwaarden

Door het opsturen van dit formulier meldt u zich formeel aan voor een opleiding of cursus. Wij reserveren direct een plaats voor u in de door u bestelde opleiding of cursus. Binnen één werkdag ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en een factuur. Uw inschrijving is pas definitief nadat wij van u een ondertekende bevestiging van inschrijving hebben ontvangen en de factuur betaald is. Vanaf de bevestiging van uw aanmelding heeft u veertien dagen de tijd om uw inschrijving te wijzigen of ongedaan te maken.

Mocht u bij het verzenden van dit formulier tegen (technische) problemen aanlopen, verzoeken wij u uw gegevens in een mail te zetten en deze te versturen naar: academy@connecteddatagroup.com.

OOK IN COMPANY

Wanneer er meerdere collega's zijn met dezelfde leerdoelen bieden we je graag een in-company (maatwerk) training aan.