Data & Analytics Statistics Essentials Plus

EXCLUSIEVE PARTNERTRAINING

Deze cursus biedt basiskennis van statistische basismethoden en is software-onafhankelijk ontworpen door onze partner StatSoft.

*Connected Data Academy is sinds 2019 een volwaardig partner van StatSoft en biedt via haar Academy een selectie van Data & Analytics trainingen aan.

 

Duur:
1 dag online (09.30-17.00 uur)

Kosten:
€ 800,00 excl. BTW

Deelnemers:
6-12

Voertaal:
Engels

Cluster:
Data Science & Big Data

Uitvoering:  
In overleg in te plannen. Neem alvast contact met ons op.

Algemeen

In deze cursus leer je geavanceerde statistische methoden op een praktische manier en zonder uitgebreide wiskundige afleidingen toe te passen.

Complexe analysemethoden worden grafisch weergegeven.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor professionals in dienstverlenende of industriële bedrijven die gebruik maken van multivariate voorspeltechnieken en data willen modelleren.

Gewenste voorkennis
Deze cursus vereist kennis van de cursus ‘Data & Analytics Statistics Essentials’. De voertaal is Engels.

Programma

De training bestaat uit een uitleg van de genoemde procedures en mogelijke toepassingsgebieden. Voorbeelden in onze standaardcursussen zijn over het algemeen begrijpelijke datasets uit verschillende toepassingsgebieden.

Onderwerpen die behanded worden: 

  • Basics of the Linear Model (LM)
  • Regression
  • ANOVA / ANCOVA in LM
  • Random effects in LM
  • Poisson regression
  • Logistic regression
  • Problems in LM

Onze opleidingen worden uitgevoerd door ervaren docenten van onze partnerorganisatie StatSoft, die hun sporen in de adviespraktijk verdiend hebben.

 

Statsoft Europe is gespecialiseerd in Advanced Data Science en levert via connecteddatagroup een breed scala aan trainingen. Het aanbod varieert van Statistica-trainingen tot geavanceerde Data Science programma’s op maat.

Data & Analytics Statistics Essentials Plus is een volledig StatSoft trainingsprogramma, lessen en cursusmateriaal zijn eigendom van StatSoft GmbH

Inschrijfformulier Data & Analytics Statistics Essentials Plus

Datum & locatie

Voorwaarden

14 + 1 =

*Voorwaarden

Door het opsturen van dit formulier meldt u zich formeel aan voor een opleiding of cursus. Wij reserveren direct een plaats voor u in de door u bestelde opleiding of cursus. Binnen één werkdag ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en een factuur. Uw inschrijving is pas definitief nadat wij van u een ondertekende bevestiging van inschrijving hebben ontvangen en de factuur betaald is. Vanaf de bevestiging van uw aanmelding heeft u veertien dagen de tijd om uw inschrijving te wijzigen of ongedaan te maken.

Mocht u bij het verzenden van dit formulier tegen (technische) problemen aanlopen, verzoeken wij u uw gegevens in een mail te zetten en deze te versturen naar: academy@connecteddatagroup.com.

OOK IN COMPANY

Wanneer er meerdere collega's zijn met dezelfde leerdoelen bieden we je graag een in-company (maatwerk) training aan.