LIVE WEBINAR Tooloverzicht Visualisatie BI & Analytics (4 juni 2020 13.00-14.30 uur)

Gegevens komen steeds sneller en in grotere hoeveelheden beschikbaar voor analyse. De exponentiële groei van data zorgt ervoor dat we steeds meer processen en trends inzichtelijk kunnen maken voor de business. Door data te visualiseren wordt deze minder abstract en meer bruikbaar als stuurinformatie.

Organisaties die data visualiseren zetten de steeds grotere worden waarde van data om in een tastbaar informatieperspectief. De data vertelt een helder verhaal.

Moderne technologieën zoals bijvoorbeeld Microsoft Power BI, Tableau en TIBCO Spotfire bevatten oplossingen om data eenvoudig weer te geven in rapporten, grafieken en dashboards en stimuleren tegelijkertijd een data gedreven cultuur.
Welke tool het meest geschikt is voor jouw project is voornamelijk afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. In dit Webinar bespreken we drie populaire tools voor data visualisatie. We tonen je de verschillende functionaliteiten en laten zien hoe jij met behulp van de juiste technologie tijd en moeite kunt besparen
Altijd al meer willen weten over de verschillen en overeenkomsten tussen de populaire visualisatie tools? Schrijf je dan in voor het gratis #Samengroeien Webinar ‘Tooloverzicht Visualisatie BI & Analytics’ door Ferry Eijgel en Philip du Maine op donderdag 4 juni a.s. van 13.00-14.30 uur via onze partner 5Hart IT Opleidingen.

Doel:
– Kennis van standaard BI-visualisatietools
– Inzicht in de verschillen en overeenkomsten tussen de tools om een gefundeerde keuze te maken
– Inspiratie om meer inzicht en grip te krijgen op je data

Onderwerpen:
– Positionering
– Functionaliteiten
– Resultaten

Doelgroep:
Iedereen die betrokken is bij beschikbaar stellen van data voor analyse, op zoek is naar een effectieve datavisualisatie tool en/of moeite heeft met het kiezen van de juiste Tool voor het maken van actiegerichte rapporten en dashboards.

Benodigde voorkennis:
Geen

Gratis na aanmelding:

OOK IN COMPANY

Wanneer er meerdere collega's zijn met dezelfde leerdoelen bieden we je graag een in-company (maatwerk) training aan.